IronCAD vs tradisjonell CAD

Sammenlign IronCAD med tilnærmingen fra tradisjonelle CAD-systemer som SolidWorks, AutoCAD o.l.

Tradisjonell 3D CAD

IronCAD

Brukervennlighet

Kan ta måneder å lære


Lær det på en uke


Hurtighet

Ofte dobbelt så lang tid som i IronCAD


Halvèr tiden


Metodikk

Treg, konvensjonell tilnærming til 3D design


Innovativ tilnærming


Historie funksjonen

Avhengig historie


Uavhengig historie


Sammenstillinger

Separate filer og sammenstillinger


Kombinert designmiljø - én fil


Kataloger

Standard kataloger og få funksjoner


Tilpassede kataloger


Posisjonering/begrensinger

Tungvint bruk av mønster og begrensninger


Patentert og prisvinnende TriBall


Flere hundretusen brukere verden over.

Alt fra store kjente bedrifter helt ned til enkeltmannsforetak.

“Jeg har brukt mange av de mest populære programmene, som ProE, Solidworks, Solid Edge, Catia, Delcam produkter o.l. Ingen av de nevnte var nær så enkle eller raske som IronCAD.
Man får rett og slett gjort mer på kortere tid”

Mike Walls, Microplanet.

“Vi erstattet både AutoCAD og SolidWorks med IroCAD. Når det kommer til 3D-design, har vi en stor fordel ved å bruke IronCAD. Vår erfaring er at vi designer raskere og enklere sammenlignet med tidligere løsninger.”

Patrik Kärrvall, Hexagon Metrology.

“Det er mange funksjoner i IronCAD som har gjort selskapet vårt mer produktivt på design, tegning og produksjonsprosesser. Disse inkluderer oger ikke begrenset til TriBall, modellering med forhåndsinnstilte former og konfigurasjoner, skissering er ikke nødvendig, enkelt å lage produksjonstegning ut fra en scene, etc.”

Sean Brunt, Metwest Engineering.

“Vi byttet fra en av de mest brukte parametrisk fremstilte 3D CAD programmene til IronCAD. Det angrer vi ikke et sekund på. Endringen har spart oss både tid og penger - IronCAD har helt klart økt vår lønnsomhet”

Daniel Erlandsson, Lerocon Weld & Robotics.

“Etter omfattende undersøkelser var det et CAD system som stod høyt over alle andre: IronCAD. Det var forbausende hvordan IronCAD passet så bra med alle behovene vi hadde avdekket."

Rick Dorrington, Aero-safe Technologies.

“IronCAD har gjort design prosessen mye mer effektiv og tillater våre designere større fleksibilitet og frihet i deres arbeid enn tidligere. Vi kunne aldri vært så effektive i ProE eller et annet konvensjonelt CAD system.”

Ankarsrum Motors.

“Det jeg virkelig setter pris på i IronCAD er at det fungerer på en så fri og enkel måte. det er en veldig stor forskjell på fremgangsmåte og det er mer logisk bygd opp. Muligheten til å ha så mange deler i hver enkelt fil gjør det hele mye enklere, spesielt med tanke på hvor komplekse maskiner i designer. Dersom jeg senere vil ha en del lagret som en separat fil,er det en mulighet, men det er mitt valg."

Broddson

“Helt fra vi begynte å bruke IronCAD som vårt 3D CAD system, har vi spart tid og penger. Vi tror helt klart at IronCAD er det mest brukervennlige programmet fordi du ikke trenger å tenke på programmet; du trenger kun konsentrere deg om design. Brukergrensesnittet, sammen med TriBall-funksjonen og teknologihåndteringen plasserer IronCAD i en egen klasse for 3D programvarer."

Forsell Teknik

Vi bruker IronCADs dynamiske modellering i maskindesign og deretter bruker vi IronCADs parametriske teknologi for å automatisk tilpasse emballasje til våre kunders produkter. Vi har ikke funnet noe annet program som lar oss jobbe på denne måten."

Urban Olars, NEFAB.

Hva venter du på?

IronCAD gir sannsynligvis muligheten til å øke effektiviteten og derfor også lønnsomheten til din bedrift. Alt dette på bare noen få dager med trening. Jo tidligere du starter, desto før vil du se resultater.

IronCAD kan sammenlignes med hvilket som helst annet CAD system i verden. Vi har mange i teamet vårt, samt kunder som har detaljert erfaring i en rekke CAD systemer og vi er sikre på IronCADs evne til utkonkurrere konkurrentene.

Assistant
Close