Hva sier kundene våre?

Hundretusenvis av kunder verden over

"Den korte tiden som kreves for å få fremragende kvalitetstekniske tegninger inn i produksjonssyklysen er utrolig. Vi har funnet ut selv etter kort tid at til og med de som er nye brukere av CAD programmer kan bidra på en produktiv måte. De frie formmetodene for modellering lar de ikke-tekniske personene som er involvert i arbeidsflyten, se konseptuelle ideene og bidra med egne ideer uten å bli skremt av tradisjonelle begrensninger i CAD-programvare. De mer erfarne og avanserte brukerne har mulighet til å tilføre modeller og samlinger en høy grad av intelligens, selv etter at sammenstillingene er satt sammen."

Rick Dorrington, CAD/CAM Manager.
Aero-safe Technologies

"IronCAD har gjort designprosessen mye mer effektiv og vellykket ettersom slik at våre designere får mer fleksibilitet og frihet i deres arbeid enn noen gang tidligere. Vi kunne aldri være så effektive i Pro/E eller noe annet begrensningbasert verktøy. "

Anders Uddman
Ankarsrum Motors

Baltics designteam hadde brukt 2D-CAD siden 1988, men deres design var for komplekse til å visualiseres og testes i 2D. De skaffet et nytt system for modellering av komplekse deler og sammenstillinger og i begynnelsen av 2000 begynte de å lete etter en 3D programvare. Basert på en anbefaling fra en kollega som så IronCAD på en messe, testet de det og de syntes det var bedre enn andre programvarer.

Baltic Yachts

"Det jeg virkelig setter pris på med IronCAD er at det fungerer så enkelt og fritt, det er en stor forskjell i tilnærming og mer logisk lagt opp. Muligheten til å ha så mange deler i en enkelt fil gjør det enklere å designe spesielt med de komplekse maskinene som vi designer. Dersom jeg senere velger å lagre en del i en egen fil er det en mulighet og ikke noe som må gjøres. Med håndtak på funksjonene er det enkelt å å endre størrelse på komponenter, smartsnap gjør at vi kan få nøyaktige dimensjoner i forhold til andre deler i designet,, og det er så enkelt som at man holder nede en knapp på tastaturet og drar.."

Richard Liljedahl
Broddson

"Vi setter pris på at det er så enkelt å gjøre endringer med IronCAD. Det er også enkelt å se hvordan deler passer inn i ulike prosjekt. Den dynamiske programstrukturen er en stor fordel."

Docksta Varvet

"Vi har erstattet både AutoCAD og SolidWorks med IronCAD. Mye forskjellig inventar og verktøy har blitt designet her på Hexagon, og når det kommer til 3D-design så ser vi en stor fordel ved å benytte IronCAD. Vår erfaring har vært at vi designer raskere og enklere sammenlignet med våre tidligere løsning fordi vi ikke trenger å slite med parametriske forhold og begrensninger. Med IronCAD kan vi designe hele prosjektet i én enkelt fil og vi får i tillegg stor nytte av katalogene med å dra og slippe deler og sammenstillinger til nye design når vi trenger det."

Patrik Kärrvall, R&D Manager.
Hexagon Metrology

Husqvarna gruppen, topprodusent av profesjonelle motorsager, minesveipersage og trimmere, begynte å bruke IronCAD i 2004 for produktutvikling. Gjennom årene har mange andre avdelinger i Huqvarna begynt å bruke IronCAD som et verktøy for å forbedre produktivitet og fremme samarbeid i hele organisasjonen. Nylig bestemte Husqvarna å bruke IronCAD til å designe sitt siste anlegg på 1 milliard dollar viet til å produsere motorsagkjeder i Sverige.

Husqvarna

"Vi byttet fra et av de mest brukte parametriske 3D CAD programmene til IronCAD. Vi har ikke angret på den avgjørelsen et sekund. Endringene har spart oss både tid og penger - det er ganske tydelig at IronCAD har økt lønnsomheten vår."

Daniel Erlandsson
Lerocon Weld & Robotics

"Det er mange funksjoner i IronCAD som har gjort selskapet vårt mer produktivt på design/tegning/produksjonsprosesser. Disse inkludere og er ikke begrenset til TriBall-måten å manipulere, modellering med forhåndsinnstilte former, ingen skissering nødvendig, enkelt å produsere verkstedtegninger i 3D, export av DXF etc. "

Sean Brunt
Metwest Engineering

"Vi bruker IronCADs dynamiske modellering i maskindesign og deretter bruker vi IronCADs parametriske teknologi for å automatisk tilpasse emballasje til våre kunders produkter."

Urban Olars.
NEFAB

"Vi er et uvanlig selskap fordi vi alltid er fokusert på å få den beste løsningen, den raskeste løsningen og den mest klare løsningen for alle. Bygget vårt kalles løsningsfabrikken, fordi vi vil oppmuntre folk til å komme med nye ideer hver dag. Vår daglige påminnelse er veien ned i verkstedet (et lysbilde). På grunn av denne måten å tenke på og dette tankesettet er vi langt mer produktive enn våre konkurrenter. Du kan designe 3D i IronCAD mye raskere enn i normale program, og det er så enkelt at til og med en ungdom på 15 år kan lære det på 2 dager - vi er veldig glad vi valgte IronCAD tilbake i 2009."

Johannes Schreiber, Engineering Manager.
Robotunits

"På Schnaithmann kan vi nå lage tilpasset design for kundene våre raskere og med mye høyere kvalitet innenfor vårt fleksible profilsystem. Innen anleggsteknikk er tiden for oppsettplanlegging blitt betydelig redusert av IronCAD."

Andreas Schnitzer , Senior Designer.
Schnaithmann

"Vi er veldig fornøyde med IronCAD som vårt verktøy for den totale prosessen fra første konsept på fabrikkdesign, samarbeid med kunde og leverandør til produksjonsdokumentasjon og tegninger. Den nye grafiske ytelsesøkningen i IronCAD 2018 er utrolig og gjør det mulig å jobbe flytende, til og med på små detaljer i vår komplette sammenstillings fil av fabrikk som er mange GB stor og som inneholder tusenvis av deler og komponenter. Andre nye funksjoner for shrinkwrap og quick produtions drawings, som bulk drawing generation verktøyet reddet meg faktisk med å greie fristen denne høsten"

Petter Brørs, senior designer
Steel-X

"En av fokuspunktene i vårt selskap er at vi skal aldri si nei, og hvis vi vil levere dagen etterpå så gjør vi det, og ved å bruke IronCAD til som vårt designverktøy får vi til nettopp dette. Det er enkelt å lære, vi har et standard opplæringsprogram for nye ansatte og innen en uke kan de jobbe med produksjonsformål i IronCAD."

Eddy Huis in 't Veld, Software Engineering Manager.
Van Keulen
Assistant
Close